Informace pořadatele k Přeboru Prahy v hale mladšího žactva Praha-Stromovka 2-3.3.2022

V přiloženém souboru najdete výběr závodících na středeční a čtvrteční Přebor Prahy v hale mladšího žactva Praha-Stromovka dne 2.3.3.2022

Červeně označení závodící nebyli k soutěžím vybráni. Žlutě označení závodící byli vybráni jako náhradníci a budou startovat pouze za předpokladu, že se vybraní závodící neprezentují v hale či se odhlásí dopředu.

Informace k možnosti startu náhradníků je možno získat nejdříve v úterý 1.3.2022 ve 20:00 hodin na telefonu 602699900, případně před samotným závodem dle stavu odhlášek na místě prezentace.

Upozorňujeme na nutnost prezentace závodníků a závodnic v prostoru spojovacího tunelu. Pokud nebudou závodící prezentováni v těchto prostorech, nebudou připuštěni na start.

Vzhledem k vybraným náhradníkům prosíme všechny oddíly respektive trenéry o včasné odhlášení závodníků, kteří upadnou do karantény popř. izolace tak, aby umožnili start dalším závodníkům v pořadí výběru a v samotném závodě pak nebyly neobsazené běhy. Tyto informace prosím co nejdříve nahlásit mailem na adresu: msmetana@atletika.cz případně telefonicky na tel: 602699900.

Ideální forma plateb jednotlivých klubů za přihlášené starty je fakturou za celý klub.

Individuální starty nebo platby s minimálním počtem závodících za klub prosíme uhradit v závodní kanceláři v hale.

Závodící budou vpuštěni do haly nejdříve po prezentaci 20 minut před disciplínou.

S pozdravem za pořadatele.

Martin Smetana-technický delegát

PSK Olymp Praha