Přihlášky atletických oddílů/klubu k činnosti pro rok 2022

Přihlášky atletických oddílů/klubů k činnosti pro rok 2022 (dále jen „přihláška“) je možné podávat v termínu od 7. do 31. 1. 2022. Oddíly/kluby přihlášky podávají v evidenčním systému ČAS na adrese: http://registr.atletika.cz. Stručný návod k evidenčnímu systému ČAS je ke stažení zde

Celkové počty členů oddílu/klubu, počty registrovaných atletů v části 3 a celkové počty trenérů a rozhodčích v části 4 přihlášky oddíl/klub nevyplňuje. Tyto počty jsou automaticky načteny podle skutečného stavu v evidenčním systému ČAS k 31. 12. 2021.

Žádáme o kontrolu údajů uvedených v přihlášce v části 2 – Informace o TJ/SK nebo klubu a v části 5 – Údaje o stadionu v užívání oddílu/klubu.

V případě změny v Oddílovém a klubovém oblečení proveďte tuto aktualizaci v části 6 přihlášky.

Připomínáme, že typy členství trenér a rozhodčí jsou výhradně ve správě ČAS, oddíl/klub je nemůže editovat/zakládat/mazat, jsou pro něj dostupné pouze k nahlédnutí a kontrole. Pokud by oddíl/klub měl zájem o provedení změn v databázi trenérů či rozhodčích, zašle požadavek na ČAS na adresu: dkolinger@atletika.cz pro změnu u trenérů či na adresu: omaresova@atletika.cz pro změnu u rozhodčích.

V Praze, dne 12. 1. 2022RNDr. Ladislav Kňákal
předseda Organizační komise ČAS