Informace pořadatele k Přeboru Prahy v hale M, Ž, juniorských a dorosteneckých kategorií Praha-Stromovka 5-6.2.2022

V přiloženém souboru najdete výběr závodících na víkendové Přebory Prahy M, Ž, juniorských a dorosteneckých kategorií v hale.

Červeně označení závodící nebyli k soutěžím vybráni. Žlutě označení závodící byli vybráni jako náhradníci.

Informace k možnosti startu náhradníků je možno získat nejdříve v pátek 4.2.2022 do 20:00 hodin na telefonu 602699900, případně před samotným závodem dle stavu odhlášek na místě prezentace.

Vzhledem k velmi problematické době a s ní spojenými obtížemi při výběru startujících závodníků prosíme všechny oddíly respektive trenéry o včasné odhlášení závodníků, kteří upadnou do karantény popř. izolace tak, aby umožnili start dalším závodníkům v pořadí výběru a v samotném závodě pak nebyly neobsazené běhy. Tyto informace prosím co nejdříve nahlásit mailem na adresu: msmetana@atletika.cz případně telefonicky na tel: 602699900.

U závodníků startujících v pražském přeboru buď pouze v sobotu popř. v sobotu i v neděli doporučujeme absolvování povinného PCR testu ve čtvrtek 3.2.22 a odprezentování sobotních i nedělních disciplín hned v sobotu, dokud bude test v platnosti. Závodníci závodící pouze v neděli se prokáží testem z pátku 4.2.22.

Ideální forma plateb jednotlivých klubů za přihlášené starty je fakturou za celý klub.“

Individuální starty nebo platby s minimálním počtem závodících za klub prosíme uhradit v závodní kanceláři v hale.

Připomínáme, že podmínkou pro účast na závodech je platný negativní PCR test ne starší 72 hodin a to pro všechny účastníky (závodníky, rozhodčí, trenéry a pořadatele.)

S pozdravem za pořadatele.

Martin Smetana-technický delegát

PSK Olymp Praha