SK Aktis Praha hledá nové zájemce do sportovních tříd se zaměřením na atletiku

V letošním roce otevře ZŠ Janského ve spolupráci s atletickým klubem SK Aktis Praha další sportovní třídu a od září zde tedy bude „sportovka“ fungovat již v 6., 7. a 8. ročníku. Třídy se zaměřením na atletiku svoji tradici sice teprve budují, ale díky aktivnímu zájmu a vstřícnému přístupu školy i dvacetileté zkušenosti našeho oddílu se sportovním rozvojem mládeže se rychle a zdárně rozvíjejí.

Škola se nachází v pro sportování ideální lokalitě bezprostředně vedle Prokopského údolí pouze 7 minut autobusem od stanice metra Nové Butovice či pěšky od stanice metra Lužiny. Disponuje zánovním stadionem s tartanovou dráhou, který se nám již podařilo velmi dobře materiálně vybavit, v zimě využíváme dvou kompletně vybavených školních tělocvičen. Rozšířená výuka tělesné výchovy ve spojení s odpoledními navazujícími tréninky přímo na školním stadionu vytvářejí efektivní podmínky pro sportovní rozvoj mladých atletů.

Pro více informací kontaktujte předsedu klubu Mgr. Radka Bártla (skaktis@seznam.cz, tel. 603 981 455), popřípadě ředitele školy Mgr. Jana Havlíčka (reditel@zs-janskeho.cz, tel.  603 420 514).